Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-07-25

Bilköp


Idag kom ett lass penslar med posten. Tack snälla pappa för hjälpen. Nu kan man äntligen måla med ett bra resultat, så fint det ska bli. Med rätt omvårdnad kommer dom räcka länge.


Är så glad över penslarna. Utan en bra pensel blir det aldrig bra

I dag for vi iväg och tittade på bil. CV2:an är fin och läcker men är mer en söndagsbil, dessutom tycker den inte om värme så värst. När man kört ett tag och stannar till en kort stund är den lite bekymmersam att starta igen, så vi försöker alltid parkera i skuggan med åtminstone motorhuven. Den blir lite dyr i drift också då den går på 98 oktan och drar ungefär 1 liter milen.
Vi behöver en bruksbil med lite lastutrymme så det blev en Clio herrgårdsvagn. Det blir ju en hel del farande för att inhandla grejer, som t.ex stängsel till en bit av tomten för hundarnas skull.
Det känns lite märkligt att titta på bilar här. I Sverige är en gammal bil oftast en rosthög, här ser dom nästan nya ut.

Vi har lyckats leta fram lagerhyllan i bråten i garaget och skruvat ihop den. Herregud vad verktyg som kommit med i flytten. Vi lär behöva så där en 14 hyllor till och förmodligen ett förråd till allt. Som det är nu får inte ens motorcykeln plats i garaget utan står på tomten på baksidan av huset.
Med tanke på att vi bodde tidigare på 65 m² + ett förråd är det svårt att förstå att vi fick plats med alla prylar. Just nu undrar jag hur 17 vi ska få plats med allt. Och andra sidan sväljer skåp och lådor mycket när dom väl kommer på plats.


Sakta men säkert fylls hyllan

Nu ska vi slå oss ner framför tv.n och kolla på en riktig klassiker; Kellys hjältar


0 kommentarer: