Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-07-08

Får vi verkligen plats?

Jag fattar inte att vi fick plats med allt förut i Enskede. Huset här är mer än dubbelt så stort och funderingar finns hur sjutton vi ska få plats. Och andra sidan göms otroligt mycket i skåp och lådor som man aldrig direkt ser. Utom då man flyttar förstås.
Snart är lastbilen tömd och om en vecka eller två kommer en container med resten. Den är i och för sig inte fylld, bilen och motorcykeln tar upp det mesta utrymmet, men det är ändå en hel del smått där.

Ett av rummen, CG står och vaktar

Mer prylar...... Detta får bli sista flytten!

Vi har upptäckt att när vi duschar (i ett badkar) på övervåningen far en massa vatten ut i hallen. Vattnet landar på badkarskanten och eftersom det inte finns trösklar i huset rinner det rakt ner och ut. Så nu blir det dusch i undervåningen istället, där Hasse sanerat från de äckliga flugorna eller vad det nu var. Tur igen att det finns två toaletter med dusch.

Vädret här är soligt och fint. Inte så varmt som tur är och det blåser kraftigt. När man sitter inne går tankarna till höststormar i gamla Svedala.


Ett av våra nya husdjur
Favoritstället har blivit den inglasade verandan, det har blivit riktigt mysigt med blommor och lite pynt. Där är svalt mesta tiden av dygnet, det är först sent på eftermiddagen det blir varmt men då öppnar man dörr och fönster så blir det kanon.

Gick upp på vinden idag, och där hittade vi massor med skräp dom lämnat efter sig. Vi har redan samlat ihop en jättehög med skräp så det var ingen rolig "nyhet". När lastbilen väl är tömd kommer den mer eller mindre fyllas med skräp och förhoppningsvis kan vi hitta någon sopstation.2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju kul att ni har något att göra i väntan på kontainern. Går det inte att arrangera någon form av vattenfall i hallen? Nog skämtat.Hoppas att ni får ordning på grejorna i alla fall. Här hemma är det som vanligt, ömsom sol, ömsom regn men mellan skurarna så får jag lite gjort på garaget. Kramar från farsan o morsan

Annelie Föll och Hans Alin sa...

Vattenfall, det vore nå´t det, lite trång hall bara. I så fall får man göra som korna, gå genom ett vattenbad :-)
Sol och blåst, tack gode gud för blåsten annars hade vi nog storknat.
Kram kram