Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-07-29

Inflyttning i sovrummet

Äntligen har vi fått in vår riktiga säng och slipper gunga omkring på luftmadrassen. Det var ett vågstycke att få in den. Stor och vansinnigt tung, det är en så´n där continental historia som är dubbelt så hög som en vanlig binge. Vi lade plankor på den yttre trappen, jag drog och Hasse sköt på, efter mycket stånk och stön fick vi upp den och kunde montera hela sängen i vårt nya fina sovrum. Det ska bli himmelskt skönt att sova i natt.


Finns det något bättre än den egna sängen?

Annars har det inte hänt så mycket mer än måla, måla. Garderobsdörrarna till ena rummet är klara, om man struntar i att måla insidan på dörrarna vilket man gör. Jag har grundat tre gånger för att det bruna inte ska lysa igenom (färgen har samma kvalitet som penslar, trots att det är den bästa färgen, inte som man är van vid) och färdigstrykt med lackfärg två gånger. Det blev riktigt bra.
Vi hade tänkt måla om alla dörrar i huset, men det vet i katten om det någonsin blir av, i så fall får vi lämna in dom för omlackning om vi kan hitta någon så´n firma.Lite skillnad va?

Idag har vi lyckats skypa för första gången. Så kul. Enda kruxet är att man får avtala tid så att båda sitter vid datorn och är inloggade samtidigt. Där är mail och sms till hjälpa. Jag sms:ade ut vårt nya mobilnummer men klantig som jag är glömde jag tala om att det var till mobilen och inte till huset, hoppas att alla förstår.

Vi har inte hittat någon termometer än så stektermometern får duga

Dagens middag; Två olika squashsoppor hoprörda. Synd bara att man aldrig kommer kunna göra en likadan till för den var supergod.0 kommentarer: