Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-08-22

”Semester” och långväga besök


Den närmsta veckan blir det lite av en semester. Lilla mamsen och papsen har kommit på besök från Skånes Fagerhult. Nu blir det socialt umgänge och utflykter för hela slanten.
Vi for in till Lissabons flygplats på förmiddagen tillsammans med hundarna som mer än gärna ville följa med, ett litet äventyr för dom och avbrott i vardagen, för att hämtade våra kära besökare. Planet var planerat att landa 15.20 men de må haft medvind för landningen blev en halvtimme tidigare än beräknat. Efter telefonkontakt hittade jag dom och under tiden försvann Hasse i folkhavet. Det blev till att irra runt som en yr höna på flygplatsen för att återfinna honom och Loffe, vilka till slut återfanns och alla kunde återförenas för att sedan styra mot Tomar.

Lissabons flygplats

Flygplatsen  
Vi väntar på att flyget skall landa

Loffes älsklingsställning: På rygg och kli på magen

Vår vana trogen missade vi en avfart på vägen hem så det blev en extra sightseeing i omgivningarna. Men vad gör det, man lär känna området bättre och upptäcker hela tiden nya spännande ställen man försöker lägga på minnet för att besöka mer ingående vid senare tillfällen.

Vi for hem, installerade besökarna och lämnade hundarna för att fara in till Tomar för en härlig middag på stan på en uterestaurang i den ljumma kvällen. Kaffe på maten intogs hemmavid på vår veranda i skenet av stearinljus. Mycket trevligt och gemytligt.

Pappa Börje och "mamma" Ingrid
0 kommentarer: