Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-08-06

Skruvat värre


Efter att vaknat i gryningen och givit sig i kast med att måla färdigt gästrummet var det dags för skruvning. När vi handlade på Ikea sa dom att leveransen skulle ske inom 5-7 dagar, men dom var lite snabbare för i dag kom allt. Medan Hasse la golvet i gästrummet satte jag i gång med att skruva ihop Borgsjö-hyllor till arbetsrummet. Ikea i all ära men skruva är inte en höjdare precis, det har tagit nästan hela dagen. Fint blir det och jag har lyckats inreda hyllorna med det mesta vi hade med oss. Nu är det bara 5-6 kartonger kvar som väntar på upp-packning. I morgon bör ”skrivbordet” (köksbänkar som sågas till önskad form och mått) komma på plats och då töms resten av kartongerna.
Soffan packades också upp men den var i delar den med, mer skruva med andra ord, så den får vänta till i morgon.


Gästrummet före

Efter. (hade inget minneskort i vid första fotot så det blev ett nytt efter mörkrets inbrott vilket inte ger rummet riktig rättvisa)

Hundarna brukar få våra rester efter middagen. I dag var det en form av crepes och på Duros fat låg det tomater också. Har aldrig varit med om att ett djur ätit tomater, t.o.m höns brukar rata dom. Men Duro snaskade crepes, luktade på tomaterna, snaskade mer crepes, luktade på tomaterna, åt mer crepes och när dom var slut satte han i sig tomaterna! Han är otrolig, äter det mesta. Kanske det har att göra med att han är en före detta gatuhund, vem vet, eller så är han helt enkelt en gourmand.

Ovanliga moln, undrar just vad namnet på denna formation kan vara


0 kommentarer: