Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-08-01

Vilodag och bilen äntligen försäkrad

Idag har har det varit lite av slö-slapp-och-likgiltig-dag. Vi har med andra ord tagit det lugnt. Sovit, ätit och läst med lite avbrott för hundrastning.

Nu kan vi äntligen köra med vår nya fina bil. Carla på banken ringde sent på eftermiddagen och sa att allt var ok med försäkringen så nu kan vi köra så mycket vi vill :-)
Premiärturen gick till John och Carolyn som vi bodde hos i vintras när vi var ner. Dom har bott här i Portugal i sex år så dom vet en hel del och en är en ovärderlig källa för information. Hitintills har vi inte hittat någon egentlig byggmarknad men det hade dom koll på så John ska guida oss dit någon dag. Han berättade om ett ställe att fiska vid inte långt från oss, vi tror att det var där vi var och snurrade häromdagen och vi höll på att köra vilse på vägen hem.
Carolyn är engagerad i hundhägnet som finns här i Tomar. Andra onsdagen varje månad träffas inflyttare från hela världen i centrala Tomar. Då har dom bl.a insamling och säljer jättefina kort och hembakade kakor till förmån för hundarna, efter träffen åker dom och handlar hundmat som dom sedan tar till hägnet. Så nästa vecka ska vi åka till träffen och jag ska ta med lite getmjölkstvålar som jag hoppas att folk köper så man kan vara med och sponsra. Det är en ensam kvinna som sköter stället och jag hoppas att vi kan vara volontärer där och hjälpa till så gott det går. Och hjälp lär behövas för det finns tydligen runt hundratalet hundar där.

0 kommentarer: