Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-09-06

Sortera sortera


Idag fortsatte jobbet med garaget dvs tömma kartonger och fylla hyllor och skåp. Min kära make hade inte den bästa ordningen i garaget i Enskede och det innebär att det inte är någon vidare ordning i packningen. Vartefter vi packat upp och hittat verktyg har dom hamnat i olika högar för att få en överblick av vad som egentligen finns och hur mycket av varje sort. Och det är inte lite. Han är rent av chockad själv.
Vi har varit så inne i arbetet så vi glömde fara till stan och leta reda på skolan, det får bli i morgon istället.

Fint blir det när det är klart

Och fortfarande finns det kartonger kvar att sortera....
2 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Hej!
Kul att hitta en ny blogg från Portugal. Nu har jag ägnat 2 timmar åt att läsa från början och jag blir imponerad av er flytt till nytt land.
Vi har varit i Portugal en gång och även besökt Anna och Jan (det var genom deras blogg jag hittade hit) I höst åker vi söder ut igen och ska då försöka se lite mer av Portugal. Lite tips på sevärt har jag fått av dig,saknar bara koordinater till platserna, men de får jag tag på på Google Earth. Nu kommer jag nog att titta in fler gånger här. Ha det gott Maggan

Annelie Föll och Hans Alin sa...

Hej Maggan
Bra tips att lägga in koordinater, har inte tänkt på det. Det finns olika koordinatsystem, Google earth och Google maps har olika! Båda är ju Google så man tycker att dom skulle ha samma. Vi kör Google maps-koordinater då alla kommer kommer åt den utan att behöva ladda ner något.