Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-11-06

Bloggbesök


Det här med att blogga är riktigt kul, man håller kontakt med gamla vänner och man får nya vänner man inte visste fanns, som till exempel familjen Lillviks.
Vi har en tid följt deras blogg om deras husbilsresa mot Portugal och dom har följt oss på våra strapatser här. Man läser och lämnar kommentarer på varandras bloggar och det känns som om man känner varandra. Då blir det extraroligt att man får besök och ett ansikte till författarna, som idag när Lillviksarna kom och hälsade på. Det var som att träffa gamla vänner, så roligt så.
Dom kom farandes på vår lilla väg med sin stora husbil på eftermiddagen. Det blev stora kramen och lite fika och naturligtvis stannade dom på middag.

Fika

Lite vin och tilltugg före middagen

Trevligt middagssällskap

Med sig hade dom en hink hemgjord lingonsylt, vilken lycka!

I dag ringde Slöhögen (bilregistreringen) och ville ha mer papper! Papper som ha dessutom redan fått. Fattar inte vad han håller på med. Dessutom ville han ha km-ställningen igen! och som faktiskt redan finns på polis/tullrapporten han fick i Lördags. Man kan bli tokig för mindre.
För sent har vi fått reda på att man kan fara till en stad i närheten, dit alla engelsmän far för att registrera bilar, där det går snabbt och enkelt att registrera. Ger han sig inte kommer jag begära tillbaka alla papper han fått och fara dit i stället. Hur det blir lär vi få reda på efter morgondagens besök.

Fönstren på morgonenkvisten.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


8 kommentarer:

Matrixen sa...

Kul med bloggbesökare,vi följer oxå
deras resa i Portugal o till värmen
Man liksom känner varann lite ändå
genom kontakt i bloggen.
Ser underbart gott ut med lingonsylten i hinken.
Värre med imman på fönstret,inte
så kul tror jag !!
Ni kanske oxå börjar få lite kyla
även i Portugal.

Ha det gott......

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Ja det var så enormt skoj med besöket.
Det är ganska kallt på nätterna men dagarna är fortfarande sköna när solen skiner vilket den oftast gör. Vi har haft tur, det var gul varning om vädret i södra halvan av Portugal men vi har klarat oss riktigt bra.

/Annelie

Carita Liljendahl sa...

Det här verkar vara en fin blogg att återkomma till - ska sätta ett bokmärke på den så jag hittar tillbaks!

Marninger sa...

Så om man nu någon gång skulle få för sig att flytta till Portugal bör man snarare ha en 4WD än en HD och en 2CV med sig?

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej Carita, kul att du hittat hit och varmt välkommen!

Marninger - Absolut, våra svenska fordon passar bäst på välputsad asfalt, dessutom är dom hopplösa att registrera :-/

/Annelie

Maggan och Ingemar sa...

Hej! och tusen stora TACK för er gästfrihet. Så kul att fått träffa er. Fortsätter att läsa bloggen och ta emot tips om vad man kan se och göra. Har redan testat en del, blogg kommer senare.
Kram på er.

Anna o Jan - Man ser floden sa...

Att blogga,är verkligen ett bra sätt att få nya vänner på. Vi hoppas att Maggan och Ingemar dyker upp här hos oss också snart.

Vilken lycka med äkta svensk hemlagad lingonsylt.
/Anna

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Maggan o Ingemar - Det var jättekul att ni kom! Synd att ni inte stannade lite längre. Ha det så gott och kör försiktigt.
Kram

Anna - Ja det är jättekul, vi hade inte förväntat oss det så då blir det extrakul. Dom kommer till er också om jag förstod det rätt.
Ha det så gott så ses vi framöver.

/Annelie