Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-11-14

Coffe-morning, nya vänner


I dag var det Coffe-morning i Tomar igen där vi träffade massor med trevliga människor som vanligt. Det var strålande vackert väder med ljumma vindar, vilket var tur eftersom träffarna är utomhus, det var så varmt och gott så vi satt i bara T-shirts, och det i November!
Vi lärde bland annat känna några andra nyinflyttade, Mandy med make, som bor i en by nära oss, jätteskoj. Hon ska vara med och volontera i hägnet också. Det är lite kul det där med volontärarbetet, tack vara att jag började hjälpa till i hägnet har det spritt sig så nu är det fler som börjat :-)
Carolyn och Ann hade samlat ihop pengar till hägnet och jag fick förtroendet att ta hand om dem för att inhandla foder och mediciner vilket vi gjorde direkt efter träffen.


Snälla människor finns det

I morgon ska vi fara tillsammans med Mandy till skolan i Tomar för att utröna om det blir någon kurs i Portugisiska här, vi har i alla fall fått mail om att det blir informationsmöte. Blir det så kommer vi förmodligen gå på båda skolorna, om det nu är tillåtet, för att försöka nöta in språket lite intensivare.


Hårtvätt i diskhon

Otto som knutit upp en sko, han må vara ett geni. Ttänk om man kunde lära honom att knyta också

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


0 kommentarer: