Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-12-29

Säng "ljuva" säng


När vi skulle flytta vår säng från Enskede ner hit var vi tvungna att ta den genom sovrumsfönstret på övervåningen, det gick inte att ta den trappvägen. Vi band rep om den men det gick sönder och sängen damp i backen med en smäll. Någonting lossnade inuti och det blev en bula mitt på. Vi fick ordning på bulan så sängen fick följa med. Väl här hade bulan kommit tillbaka, om möjligt ännu större. Det går visserligen att sova i den, på min sida är det ganska okej men på Hasses sida känns det som om man ska ramla ur hela tiden.
Därför har vi varit runt och kollat på sängar i dag. Vi vill helst ha en säng som är 180 cm bred men det tycks vara omöjligt. Standardmåtten här är 140/160cm, t.o.m på Ikea. Det finns 90-sängar men då finns inga ramar som passar.

Inte vår säng men säkert skönare

"Lilla" Otto börjar komma i slyngelåldern. Han börjar bli omöjlig, hittar bara på en massa jäkelskap. Häromdagen rök mina glasögon, idag var det grytlappar och han hittade en kartong under yttertrappen som numer är i mikrosomer över hela tomten. Han har blivit så stor så ingenting får vara ifred på köksbänkarna dessutom är han ständigt hungrig och äter som e häst, så väger han nu 20 kg till sina 4 månader. Hua vilket monster det kommer bli.

En kopp varm chokladdryck med mörk rom och grädde. Mums!

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


2 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Vad tråkigt med er fina säng. Konstigt att IKEA inte har det ni söker, de brukar ju ha det mesta.
Då blir Otto en bra vakthund när han vuxit ifrån sina "hyss".
Nu börjar vi tröttna på allt regnande/snöande och mulet väder, saknar solen.
Gott Nytt År!

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Att sängarna här är små som standard kanske beror på att medellängden är kortare än i Sverige.

Ja skälla är Otto duktig på, han skäller för allt och inget. Klart jobbigt och det är svårt att få tyst på honom. Men han blir väl stor en vacker dag.

Förstår att ni är less på vädret.Det börjar väl dra ihop sig för er återresa till södern så ni kan njuta av sol o värme igen.

Ha det så bra
/Annelie