Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-01-11

Nya nosar


Idag kom det en ny volontär, Dolce, till hägnet. Hon ska mest socialisera hundarna och hjälpa till med en del arbete. Helkul, hoppas bara att det inte är en dagslända. Förutom henne var det nya hundansikten som blivit räddade från det kommunal hägnet och avlivning. En av dom var så lik vår Otto. En valp var riktigt sjuk och Dolce tog med den hem för att den skulle få värme, medicin och massor med kärlek i lugn och ro. Hoppas den lille klarar sig.

Dolce och Carmen

Jag hade också med några säckar hundfoder som goa människor skänkt pengar till. På grund av förvaringsproblem köper jag med vartefter det behövs.

Dolce med den sjuka valpen

Jag ska byta dagar i hägnet från Fredagar till Måndagar då det är extra mycket att göra där. Söndagar är enda dagen Carmen är ledig så då är det två dagars skit att ta hand om.
Carmen har börjat skriva på hemsidan om vad som händer i hägnet, både bra och tråkiga saker.
Så har jag fixat ett medlemsregistreringformulär (det blev ett långt ord) så att folk kan bli medlemmar i hägnet lite lättare. Hit in tills har bara portugiser kunnat bli medlemmar och dom har varit tvungna att gå till hägnet och fylla i en blankett, lite väl gammaldags i dagens moderna dataålder.
Nu kan det förhoppningsvis bli fler medlemmar, både portugisiska och andra nationaliteter då det numer finns en möjlighet för andra än portugiser att betala medlemsavgiften (tidigare har det bara varit ett NIB-kontonummer som är nationellt). Är det någon läsare som vill vara med och stödja Appar så finns formuläret här.

4 nya nosar på hägnet, räddade från döden ur det kommunala hägnet

Hej , det är jag Hasse.
Jag ville bara berätta att jag har haft det en bra dag , medan min vackra fru har roat sig med att hjälpa olyckliga hundar så har jag roat mig med att göra vårt badkar i övre badrummet helt rent (det var ingrott mögel runt kanterna som krävde både stålull och bensin) så att jag i morgon kan ge mig i kast med att börja riva det nedre badrummet som förhoppningsvis kan vara klart samtidigt med köket där nere. Det närmaste problemet är annars att vi tror att kostnaden som rörfirman begär för att fixa avloppet är lite väl högt och vi får nog ett nytt pris i morgon, vi får väl se hur det går, svar kommer snart
Annars har det varit ganska varmt här på nätterna vilket har gjort att vi har kunnat ha minst tjugo grader här inne i huset ,och i mitt sovrum har jag till och med stängt av elementet.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: