Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-01-03

Posten kan vara både glad och trist


Postmannen kom med två nyheter idag, en glad och en tråkig. Vi börjar med den glada: Hasse har äntligen fått sin matrikel på motorcykeln. Nu går han otåligt här och trampar i väntan på att försäkringen ska bli klar. Han är sjukt sugen på att ta en sväng.
Så den dåliga nyheten. Ägarbytet på lastbilen har inte gått igenom, bortslarvade papper på vägen från Portugal antar jag. I dag kom det en böteslapp från Spanien på 50€ (efter 50% rabatt). Bilen hade körts för fort förbi en fartkamera i Oktober. Nu är vi bra nojjiga eftersom den fortfarande står på Hasse. Vi har skrivit till Transportstyrelsen, ska bli intressant och se vad och om dom svarar.


Märklig boll som växer på en tallgren

Bollen lite närmare

Annars har det inte hänt så mycket idag. Förutom en promenad i strålande sol och klarblå himmel har Hasse skrapat färdigt väggarna och börjat spackla, jag har mest suttit vid datorn för att få till hemsidan och ett forum.

Som kontrast till gårdagens festmåltid tog vi en tur till Mc Donalds och intog en inte full så festlig måltid, men jag fick i alla fall två äppelpajer till priset av en. Så lite fest blir det framemot kvällsvisten.

Vi får ta plats i hundkorgen istället :-)

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut att vara en mistel,har sett många i Frankrike.Har sett på nätet att en del har fått problem med registreringen när det gäller utländska köpare! kolla med polisen. Hälsningar Anders.

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej Anders, ja det kanske är en mistel, det verkar troligt, vi får försöka att kolla.
Vi får väl se vad som händer när det visar sig att bilen är avställd och saknar försäkring.
Jag skrev en nyårshälsning till Pecka och Kicki men jag hörde aldrig av dom, sover Kicki?
Hälsningar Hasse.