Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-02-15

Blått öga


I dag for vi och hälsade på Bob och Ruth. När de bodde i England var dom väldigt engagerade i RSPCA. Ruth var inspektör åt dom och dom var även fosterhem åt hundar i väntan på ett riktigt hem vilket resulterade i att dom till slut hade 12 hundar! I dag har dom 4 stycken varav två av dem är 3-benta med tragiska historier, den ena hade varit valpproducent och när hon inte kunde leverera mer användes hon i hundslagsmål. Så jäkla tragiskt. De andra två har lika tragiska historier, den ena hade släpats efter en lastbil på motorvägen och den andra hade slängts ut och brutit benet. Det var så mycket att prata om så jag glömde ta kort tråkigt nog. Det får bli en annan gång.
Bob har fixat flera hemsidor till olika djurhjälpsorganisationer, däribland RSPCA och han har lovat att hjälpa mig med hägnets sida vilket är mer än toppen. Dom har lång erfarenhet och kom med massor av idéer, nu gäller det bara att inplantera dessa hos styrelsen för hägnet.

I brist på bilder får det bli en bild på Mekar-tvålarna, hade inte tillräckligt med formar så det fick bli några rosor också

Det har varit strålande väder idag, runt 19 grader och inga isande vindar så vi kunde sitta ute och njuta av sol och värme medan hundarna rasade omkring.

Otto är bara för vild. Varje gång jag ska sätta på Duro selet inför promenad kommer och och lägger sig i. Han har en förkärlek att komma rusande med öppen mun så att tänderna träffar lite här och var i ansiktet. Just nu ståtar jag med en blåtira, sår på näsan och ett sår i pannan. Hasse är orolig att folk ska tro det är han som åsamkat skadorna.


När jag såg mig själv på närbilderna förstår jag att bilder photoshopas, mitt skulle verkligen behöva en redigering men jag får nöja mig med en beskäring så inte alla skavanker syns. Man kan inte säga att man är fotogenic (om det nu är så det stavas) precis, funderar starkt på plastikoperation :-)

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


4 kommentarer:

Maud sa...

Toppen att Bob vill hjälpa till...och att ni blir fler och fler som engagerar er i hundarna.

Märit i Mariehem sa...

Så bra att få hjälp med hemsida och annat, av någon med erfarenhet.
Otto borde nog gå på någon sorts lydnadskurs. Så där får man inte hantera sin matte! ;-)

Anonym sa...

Hej!
Får nog ge Märit rätt i att Otto nog behöver lära sig lite
"hyfs", verkar annars vara en glad och fin hund.

MVH / Åke

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Maud - Jag är nog en plåga för folk som försöker engagera dom, ibland lyckas det :-)

Märit - Jag försöker få kontakt med brukshundsklubben här men det går trögt. Hade man satt diagnoser på hundar hade han nog fått hela registret.

Åke - Han är otroligt glad och go, så glad att det går överstyr ibland, men vi jobbar på det.

/Annelie