Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-02-03

Galen hund och vinstockar


Någon som har ett tips om hur man ska få Loffe lugn då det gäller pippifåglarna? Är det bara tiden och tålamod som gäller? Kan han någonsin acceptera dom som annat än föda, Jack Russel som han är?
Han är totalhypnotiserad av dom, piper, skriker, flåsar, tappar andan och jag vet inte vad. Vi måste ha honom kopplad annars försöker han bara ta upp till dom, han hoppar och hoppar i sina försök. I går och i morse var han hyfsat lugn ända tills jag flyttade in buren i arbetsrummet för att dom skulle få sällskap. Det var som om Loffe trodde att det var nya fåglar och han började om med att vara helgalen.
Dom andra hundarna är coolare, Otto han sitter bara och tittar och vickar på huvudet. Duro han tittar på dom emellanåt, mest då dom kvittrar ordentligt.

Krypen har börjat aktivera sig

Lite vinpinnar har kommit ner i backen. Vi beställde 40 stycken och nu när Hasse började pilla ner dom så tyckte han att det aldrig tog slut. Vid en kontroll var där 50 pinnar. Damen på marknaden kontrollräknade flera gånger så vi fattar inte riktigt hur det gått till. Kanske de förökade sig under natten? Det kommer bli en fin liten odling bara de överlever och Otto inte fattar tycke för alla upprättstående pinnar. Visserligen är dom utanför vårt nödstaket men han lyckas ju alltid hitta utvägar så att han bland annat kan gå och stjäla grannens kattmat. Han har en förmåga att riva och slita i det mesta när vi är på promenad men kanske han inser att pinnarna tillhör familjen och därför struntar i dom. Hoppas kan man ju alltid.

Vinet ser inte mycket ut för världen än, men det kommer...

Försökte fånga färgerna på himmelen

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla Loffe!
Han är som han är. Go' vovve. Nej inget tips.
Köket blir jättefint.
Längtar också efter värmen. Men igår kom mer snö.

Kram Marie-Louise o barn

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Tack, vi är riktigt nöjda. Nu fattas bara några detaljer.
Jo visst är han go´ Loffe mitt bland alla sina upptåg.
Stackars er, hoppas Februari går fort så ni snart får vår.
Kram tillbaka från oss alla
/Annelie

Anonym sa...

Hej! Oj vad fint ni får i köket! Lustigt att du skrev om Hasses onda rygg just nu, för i går var jag hos en kiropraktor för min rygg som har spökat över 1 år. Han undersökte lite allmänt och sen tryckte han HÅRT på en muskel på rumpan. Ska tillbaks på fredag, hoppas det går över.
Hoppas Loffe lugnar ner sig, så ni kan behålla fåglarna.
Hls
Agneta

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej Agneta. Tack tack, vi är riktigt nöjda om man bortser från det fula golvet, men det får bli en annan gång.
Är det den muskeln som spökar och han sköter sitt jobb är jag säker på att det fixar sig. Se bara till att sköta dina övningar, för du får säkert instruktioner. Håller tummarna att det går bra.
Och så håller vi tummarna vad gäller Loffe :-)
Ha det så gott och hälsa
/Annelie