Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-02-04

Hägn och kök


Dagen har tillbringats i hägnet. Jag har ägnat mig åt att rengöra efter helgen som vanligt. På Söndagar är det ingen där och gör rent så det blir en hel del dynga att ta rätt på. Hasse har hållit på med rörarbeten, nu fattas bara några kopplingar och själva kranen på blandaren sen kan de börja njuta av varmvatten. Förhoppningsvis blir det klart den här veckan.

Hasse jobbar och sliter...

...bra blir det när det blir färdigt
Rufus som mådde dåligt av stress och tappade pälsen börjar återhämta sig. Pälsen börjar komma tillbaka och idag kom han fram och ville kela och han viftade till och med på svansen. Det var så roligt att se. Tack till Maud Nilsson som sponsrade till medicin och ett bättre foder. Sen är det bara att hoppas att han blir adopterad och får ett eget hem, annars är risken att han blir dålig igen. Han är så otroligt go och förtjänar verkligen ett bättre öde.

Rufus

Vädret har varit helt underbart i dag. Strålande sol, klarblå himmel, ljumma vindar (för en gångsskull) och runt 20°.

När vi kom hem väntade en överraskning. Pojkarna från Movitaco (köks-snickarna) hade varit här och monterat bänkskivorna och diskbänken. Det blir så snyggt. Nu när det var på plats var vi så klart tvungna att hämta upp gashällen, man blir ju nyfiken på hur det kommer se ut. Nu fattas det bara att få kylskåpet på plats och byta ut de gamla läckande kranarna.
Lite skillnad va?
Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

4 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Oh, vad snyggt det blir. Ni har verkligen slitit de här månaderna men snart ska ni väl kunna håva in lite lön för mödan :)
Kram på er.

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Tackar tackar. Vi är nöjda, bara några små detaljer som återstår som t.ex badrummet, bara vi hittar snyggt kakel ska det oxå vara färdigt snart. Sen kan vi pusta ut och ha "semester" ett tag innan miljonerna rullar in :-)
/Annelie

Åse Rexius sa...

Snyggt blir det och jag vill gärna boka en natt där i början på april så nu måste ni snart öppna.

Åse

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej Åse. Det är bokat och ni blir våra premiärgäster :-)
Känn er välkomna
/Annelie