Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-02-20

Urk för skrivningar


Hej det är jag Hasse som skriver i kväll.
Början på dagen har väl inte varit helt lyckad. Ni som läste bloggen i går vet ju att vi skulle ha prov i skolan i dag, och (vi har inte fått svaren ännu) man kan nog säga att det inte känns helt bra. Det är inte bara magkänslan som gör att det känns tveksamt utan det är ju så att det fanns några frågor där jag inte ens lyckades prestera några svar trotts nästan tre timmar med provet, men jag ska kanske inte slänga yxan i sjön, för det fanns nog dom som var ännu sämre.

Nog om det, annars har dan inte varit så dum. Maud skänkte ju pengar till tuggben åt hundarna på hägnet och vi tömde den förra butiken utan att pengarna tog slut. Annelie hittade idag en annan djuraffär där hon fick köpa tuggben för bara 90 cent st vilket är det bästa priset hitintills så hon köpte för 17€ så där ska det bli ett jäkla tuggande.

Mera tuggben!

Efter det fick vi kontakt med telebolaget som ska komma i morgon bitti och kolla varför det sprakar i telefonen så det kanske också kan lösa sig.
Jag slog till här nu i kväll och spacklade klart fallet i det blivande badrummet där nere så i morgon ska jag köpa smet att täta golv och väggar så vi kan kakla, ni kanske inte tycker att det låter särskilt spännande, men det tycker jag.

Vi var och betalade och fyllde i papper för marknaden som Annelie ska vara på nästa Söndag, hela 2€ gick det på. Helt klart ett ok pris. Det ska vara marknad 1:a Söndagen varje månad fram till September, så förhoppningsvis kan det bli en slant till hägnet.
Hasse vi knapparna.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

2 kommentarer:

Alaska sa...

Sömnlös i Tomar: Ni riskerar väl båda att få gå om klassen nästa termin om ni blir underkända?! ;-)

Apropos undvikande av läxläsning i hemmiljö - har ni tjackat dumburk än? Vad tittar ni på isf, finns det något av värde att somna sött till?

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Enligt vår vördade lärare kan man inte gå om klassen. Vi får vackert klättra vidare. Gissar att fler är på samma nivå som oss så det lär bli en fortsättnings-nybörjare :-)

Tv har vi och jag kan säga att portugisisk TV är sju resor sämre än svensk TV som får så mycket skäll. Den är så trist så man somnar inte ens.
Det är bara nyheter, tragiska såpor eller lekprogram utom kl 9 då det är något från National Geographic. I bland är det någon am. film man kan se.
Men vi har den på i alla fall för alltid snappar man upp något ord här eller där.
/Annelie