Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-02-21

Utflykt och babykläder i mägnder


För några dagar sedan fick jag förfrågan på Facebook om jag ville ha babykläder att sälja på marknaden nästa Söndag, och det är klart man tackar ja. Alltså packade vi in hundarna i bilen och for på sightseeing till Portalegra. Vi har aldrig varit där och hundarna behövde komma ut på lite äventyr. Det blev en tur på 25 mil t&r och Otto som spytt i bilen tidigare klarade sig hela vägen. När vi skulle iväg ville han inte gärna gå in i bilen men när vi kom fram till Portalegre gick vi en promenad och han hoppade in alldeles frivilligt i bilen, så nu är han tillvänjd :-)

En åsna vi såg på vägen. Visst är han söt?

Han gick tillsammans med en häst som ville vara med på bild

Vi skulle träffa våra donatorer, Sarah med man och barn på Continente och dit var det inte helt lätt att hitta. Efter en del snurrande i pyttegränder hittade vi till slut fram och kunde sammanstråla. Det var ett jättetrevligt par som bor 2,5 mil ut i buschen utan el, bara solpaneler som enda energikälla. Dom har två hus och hyr ut det ena till semesterfirare och har fullbokat mellan mars och september. När man hör så´nt så blir man lite förhoppningsfull över att vårt "B&B" ska funka.

Sarah med familj

Mycket kläder var det

Vi kom hem ganska sent och jag lovar att vi har ett gäng trötta hundar. Även om dom sitter still i bilen är det ett äventyr för dom. T.o.m Otto är utslagen!

Vi åkte på Storkgatan, det var bon på varenda stolpe

Otroligt att dom sitter kvar (bona alltså) trots väder och vind

Telebolaget var här i dag och fixade till telefonen och internet som inte funkat riktigt efter stormen. Visserligen var dom här och lagade den nedfallna ledningen men telefonen har raspat så man hör varken sig själv eller den man talar med, och internet har svajat som attan. Vi fick hjälp i går av vår mäklare att felanmäla och dom kom redan i dag och fixade allt galant. Så nu kan vi både ringa och surfa utan att bli galna.

Inte fullt så snygg vy mitt ute på landsbygden bland korkekarna

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

3 kommentarer:

Åse Rexius sa...

Det är roligt och komma ut och se sig omkring. Jag älskar utflykter.
Det verkar lovande för oss också som vill hyra ut lägenheter eller hus till semesterfirare.

Åse

Märit i Mariehem sa...

Så generöst av dem att skänka alla de där babykläderna!

Åh, storkar på varenda stolpe! Önskar så att vi kunde få ett enda storkpar till vår gård!

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Åse - Här i Portugal kan man ägna hela dagarna åt utflykter om man vill. Finns så mycket att se.

Märit - Dom hade försökt skänka bort kläderna i Portalegre men ingen ville ha dom. Vi får se om det går att sälja något.
Det var mäktigt att se dom och lika mäktiga var dom när dom seglade omkring i luften. Har aldrig sett några i verkligheten så det var extra roligt.
Vi får hoppas att dom hittar hem till er.

/Annelie