Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-03-29

Bra och misslyckade inköp


Med tanke på att det är långfredag trodde vi inte det skulle vara någon marknad i dag, men optimister som vi är for vi ner till Tomar för att kolla läget och där var det livlig kommers. Hur mycket folk som helst och ljudliga försäljare. Jag brukar inte handla kläder där för det är så rörigt men i dag blev det ett par jyssta stretchjeans för 10€, klart bra pris.
Det blev också en lång gångmatta att ha innanför ytterdörren. Hundarna springer ut och in lite hur som helst vilket inte är någon höjdare för golven nu när det bara regnar. Den långa mattan på golvet fungerar som en tasstork och fångar upp det mesta av smutsen så förhoppningsvis går det att hålla golven lite fräschare nu. För inte kan eller orkar man torka tassar sådär 25 gånger om dan på fyra jyckar.


Rufus gillar mattan, dessutom matchar han den

Annars fortgår arbetet på nedervåningen om än med visst strul. Toastolen vi köpte i går hade inte riktigt rätt delar för vattentanken, vattenanslutning sitter på undersidan men delarna som ska pillas dit är för anslutning upptill, det blir till att byta eller försöka få rätt delar. Sen är det duschstången som är tämligen underlig. Väl monterad hamnade den mer eller mindre i taket och så kan det ju inte vara. Fattar inte hur dom monterat den som var till visning i butiken. Ett byte till!

Duschen högt i det blå

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


0 kommentarer: