Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-03-01

Flitiga och tråkiga nyheter


Dagen har gått i flitighetens tecken. Jag har målat taket i den blivande duschen och när vi skulle skaffa färg till väggarna och klinker till golvet visade det sig att halva stan hade stängt för att det var någon slags helgdag.
Vi lyckades i alla fall få tag på färg till spiskuporna i nedre köket. Hasse propsade på att dom skulle vara grå vilket inte blev så lyckat så i morgon blir det till att ändra färg till något mer diskretare. Tänk att jag skulle få rätt igen!

Kupan tog över hela köket känns det som

På kvällningen sammanstrålade vi med John och Mandy för ett glas vin på caféet i Carill, vilket alltid är trevligt. När vi skulle gå därifrån tyckte de övriga gästerna att vi skulle köpa lite getost och så blev det också. Bakom cafét finns en yttepytte liten lantbutik med de nödvändigaste dagligvarorna och dit in blev vi förda och förevisade sortimentet av getost. det gick bara inte att slippa undan. Osten var väl inte så värst smakrik men den var helt okej, skulle kunna passa som kaffeost. Hm, kanske man skulle introducera det här :-)

Hasse förklarar något

Inköp av getost, inte helt lätt pga språket men tanten är så gullig och det blir bra till slut

I kväll fick vi tråkiga nyheter. Bob som har hjälpt mig med hägnets hemsida dog i morse. Vi vet inte vad som hänt, fick ett meddelande via Facebook. Förra veckan när vi var där såg han pigg och frisk ut. Det är så tragiskt. Dom hade bara varit här 5 månader och skulle njuta av sin ålderdom.

Var rädd om varandra, man vet aldrig vad framtiden bär med sig.


Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: