Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-03-07

Sorglig dag


Det har varit en sorglig dag idag. Vi var och tog avsked av Bob i kyrkan. Det var ingen regelrätt begravning utan en mässa för honom.


Efter lite felkörningar som vanligt kom vi fram till kyrkan. Där hade många samlats, både Bobs och Ruths landsmän och de flesta av deras portugisiska grannar. Ruth kom tillsammans med sin far och bror som flugit hit för att ge henne stöd, vilket känns bra så hon inte behöver vara helt ensam.

Prästen som skulle tala både på engelska och portugisiska var 25 minuter försenad. Lite dåligt tycker jag nog, men han dök i alla fall upp. När han väl började tala började kyrk-klockorna ringa, det var inte riktigt synkroniserat pga förseningen men dom upphörde så man kunde höra vad han sa. Talet var jättefint och jag snörvlade som attan.
Det var skönt för Ruth att så många kom och hon fick många långa tröstkramar. När talet var över kördes Bob ut för transport till Lisabon och kremering. Med följde Ruth och hennes far och bror och vi for i väg tillsammans med några andra till ett café och tog ett glas vin för Bob.


Vi tog kort i kyrkan men det känns inte riktigt bra att lägga upp det på bloggen. Vi hade tänkt ta ett kort på själva kyrkan men det glömdes bort i den allmänna bedrövelsen.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: