Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-04-03

Aja baja, vi skolkar


Vi har skolkat idag. Vet att man inte får göra så men det var himla skönt att inte behöva stressa upp ur sängen för att gå med hundar, äta frukost osv innan det var dags för skolan.
Det har varit hektiskt ett tag med att få allt i ordning + allt annat som varit på gång så vi tog en fridag där det enda "seriösa" vi gjort var att åka till slöhögen (mannen på bilregistreringen) och gnälla brevledes för han var ju naturligtvis inte där. Det har visat sig att CV2:an fortfarande är registrerad i Sverige trots alla papper, pengar och portugisiska nummerplåtar. Någonstans har dom schabblat.

Nästan som hemma, Kärringtand, ser det ut som i alla fall

Det har funkat jättebra med gäster i huset. Otto gillar dom så mycket så han lyckades ta sig in på nedervåningen (altandörren var inte ordentligt stängd) i morse och väckte våra gäster med blöta pussar mitt i ansiktet. Tur att dom är vana vid hundar, de har tre stora jyckar dom adopterat från Spanien.

Inte bara Otto som hittar på rackartyg. Nu får Hasse se till att flytta stolen efter morgontidningsläsandet.

Vi var och hälsade på Ruth, vars make dog för ett tag sen, för att se hur det gick för henne. Hon funderar starkt på att sälja huset och flytta hem till England igen. Våra gäster fick tips om huset då de är i Portugal för hustitt så vi for dit och de fick sig en titt på kåken. Nu gnuggar de sina geniknölar.

Fölningstid på granngården. Den är bara några timmar gammal och så söt.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

2 kommentarer:

Anna o Jan - Man ser floden sa...

Är bilen registrerad både i Portugal och Sverige?
/Anna

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Japp, så är det. Det blir en utmaning att få till det gissar jag.
/Annelie