Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-04-04

Tålmodiga gäster och Dog Walk


Våra gäster fick stå ut med mycket. Först blev de väckta av Otto med blöta pussar. Sen hände något mystiskt med värmepannan, det blev en smärre översvämning runt den och efter det fungerade inte varmvattnet som det skulle, så de stackarna duschade i kallvatten. Och inte nog med det så igår kväll började det läcka i badrummet så man behövde gummistövlar för att ta sig in där. Ibland hatar jag vatten! Men som tur var hade vi otroligt goa gäster som tog allt med en klackspark, vilket dom ska ha en jätte-eloge för. Trots alla missöden har vi nu fått jättegoa vänner.

Gulligt meddelande som låg på köksbänken

Här är det lite vatten, igår en sjö och inte fattar vi var det kom ifrån

Så fort de åkt började Hasse riva bort handfatet för att hitta läckan. Han kunde inte hitta någon! Men han skruvade i alla fall om alla kopplingar och nu håller vi tummarna allt vad vi kan.

Jag ägnade mig åt att fira International Stray Animal Day idag. Åkte därför tidigare till hägnet för att förbereda vår Dog Walk. Det var hyfsat väder hela förmiddagen om än molningt och i vanlig ordning började det regna precis innan det var dags för promenaden. Vi trodde inte det skulle dyka upp något folk men när klockan blev tre stod det i alla fall ett gäng utanför grinden, det kom ett 15-tal som var beredda att trotsa vädrets makter.

Promenaden startar

Dom måste ju få känna på gräs också

På väg in till stan

Alla valde varsin hund och det var rena cirkusen när de skulle ut ur sina boxar. Till slut var alla klara och vi kunde börja gå in mot stan och vi hade så´n tur att regnet upphörde precis då.
Det blev en promenad genom stan och vi slutade i den stora parken i centrum innan vi vände hemåt.
Hundarna tyckte det var jättekul. Vi hade med oss en blind hund, jag trodde nog han skulle vara osäker att gå på ny okänd mark, men icke då. Han for fram som en bulldozer och skällde emellanåt för att orientera sig (antar jag) och svansen gick som en gräddvisp.

Carolyn, John och Sam med varsin jycke

Rast i parken

I dag är det många som jobbar annars hade det säkert kommit fler, så jag föreslog att vi skulle ha en Dog Walk en Lördag varje månad och det föll i god jord. Så nu ska vi göra detta den 3.e Lördagen varje månad som ett stadigt evenemang. Vi ska också försöka få ett företag att sponsra reflexvästar med vår logga på så att alla verkligen ser var hundarna kommer ifrån. Förhoppningsvis kan vi få fler att adoptera på dette vis.

Gågatan på väg mot...

...torget

Inte lätt med smala trottoarer

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: