Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-04-06

Vilken tabbe!


Hej det är jag Hasse som skriver idag.

Vilken röra det blev idag, först vädret har varit jätte fint, soligt och härligt, men det inträffade en sak, det vill säga att när vi var till Ikea för ett par veckor sedan så passade vi på att köpa en ny madrass till oss själva. Här nere har madrasserna ingen egen trästomme utan man använder lösa ribbor under madrassen,och jag startade direkt när vi fick ut den gamla med att slakta den, ända tills Annelie stack ut huvudet och frågade om jag hade tagit undan några av ribborna till sängen. Nej sa jag, då förstod vi att det fattades ett paket, vi hade ett, det ska vara två.
Vad gör man när jag redan har kvaddat den gamla madrassen? Det var bara att åka till Ikea igen, och tro mig den nya sängen är dödligt skön att ligga på, och det borde den vara efter allt jobb med att sätta ihop den. 84 ribbor som skulle in i 168 små jäkla gummipluppar! Värsta Ikea-pusslet hitintills. Vi köpte en bäddsoffa till nedervåningen när vi ändå var där.

Vi ser nya blommor nästan varje dag

Annars har det väl inte varit så mycket utom att jag har kört bort en massa sopor till sopåtervinningstationen här i närheten, i morgon blir det nog lite mera för om inte Annelie tvingar mig att klippa gräset så kanske jag kan börja byta transmissionskedja på hojen vilket är nödvändigt om jag ska kunna köra några längre sträckor med den. Jag skulle ha gjort det redan i Sverige men det hanns inte med, och det ska bli kul att kunna börja mecka hoj i garaget, även om jag inte har elhydrualisk lyft för hojen som jag hade i Enskede Vi får väl se hur det blir med lyftanordning när den nya verkstan blir verklig.
Trevlig helg på er alla och vi ses väl om några dagar.

Hasse vid knapparna.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


2 kommentarer:

Åse Rexius sa...

Hej Hasse
Jag hade pg aldrig fixat sängpusslet. Noll tålamod liksom.
Nu har vi så sakteliga vant oss vid mellanmjölk igen istället för vin.
Hälsningar Åse

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej Åse det gjorde inte jag heller utan det var Annelie som visste hur man skulle göra det, du vet väl att hon har svart bälte i IKEA sen många år tillbaka
Nu vet jag inte om jag hänger med riktigt, mellan, vad? Mjölk, är det den där vita drycken dom gav mig i skolan? Om så tror jag att jag stannar här.
Hälsningar Hasse