Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-05-02

Inget igår, lite idag


Det blev inget skriva igår, vi var ute och åt lite gott med några vänner, tog ett glas vin och hade allmänt trevligt. Det blev lite sent så kudden lockade.
I går var det helgdag och då brukar ingen vara i hägnet men på sista mötet fick vi igenom att någon i alla fall ska gå dit och kolla så hundarna har mat och vatten och att inga slagsmål har varit. Brigitte och jag tog gårdagen och vi gjorde rent också när vi ändå var där. Det hade inte varit några slagsmål men två valpar hade dött och en tredje var jättedålig så den fick antibiotika. Vet inte hur det gått, om den klarade sig.
En hund har väldiga problem med öronen och Fatima har lovat ta den till veterinär men hade fortfarande inte gjort det. Har hon inte gjort det i morgon kommer jag ta den till en annan veterinär än den elaka dom brukar anlita. Maud N har varit gullig och gjort en donation och den kommer jag använda till det i så fall. Rapport kommer i morgon.

Båda öronen ser för bedrövliga ut

I dag har vi varit med några vänner och tittat på en gård utanför Obidos. Ett jätteläckert ställe med 5 lägenheter dom kan hyra ut. Mycket jobb lär dom få för att få stället i ordning för det var bra slitet och många renoveringar folket gjort där kändes som nödlösningar. Men köper dom stället och får det i trim blir det ett kanonställe. 

Getter hade dom. Jag har anmält mig som adoptör om dom inte vill ha dom ::_Det bjöds på gårdsproducerat vin och rökt lax. Mums

Nödlösning ser det ut som. Moito trabalho

Mycket var det som var fint på gården
 
Läcker byggnad i Obidos

Massor av folk for vi förbi som var på pilgrimsfärd till den heliga staden Fatima

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


2 kommentarer:

Alaska sa...

Oi amigos!

Fick ni reda på varför de nuvarande ägarna säljer? Och hur länge den "legat ute"?

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej Alaska. Dom säljer för att hustrun fått canser och dom vill flytta tillbaka till Holland.
Gården har varit till salu i ett år och gått ner från 460000€ till 299000€. En kraftig sänkning. Vi får se vart det slutar
Ha det så bra
/Annelie