Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-05-13

Snart klart...


Hej det är Hasse som skriver ikväll.
Det här varit en bra dag, trots att det var lite tråkigt att kliva upp i morse ( morse betyder 6 på grund av Otto )  efter den lilla födelsedagsfesten i går har det blivit en hel del gjort. Jag anföll dörren ut till glasverandan som en panter och satte in ett nytt lås i dörren då det gamla gjorde det nästan omöjligt att stänga den, det vanligaste låset här i Portugal är ett sådant som sitter utanpå, men nu är det ett sånt där som man ser på amerikanska filmer med runda handtag som alla dyrkar upp på 0 sekunder.

Såta vänner

Sen fixade jag till en ny toapappershållare till toan. Sen blev det, tro det eller inte, en bäddsoffa från IKEA, hopskruvad och utplacerad, så nu är det bara dörren med låset som ska målas, sen får undervåningen vara fullt färdig.

Bäddsoffan, kanske inte den snyggaste men ändamålsenlig och skön att ligga i.

Därför passar det ju bra att Annelie har börjat ta itu på allvar med hemsidan som ska göra det möjligt att få lägenheten uthyrd. Hon verkar vara sugen på att kalla huset för Quinta sinto bem, som betyer gården mår bra (tror jag, Annelies anm).

Hasse vi knapparna och Annelie vid hemsidesdatorn.

2 kommentarer:

Åse Rexius sa...

Fint blir det och gör att längtan tillbaka till er är svår.
Namnet är utmärkt för jag blev ju helt lugn och stressa ner betydligt när jag bodde i er underbara lägenhet.
Will be back soon.

Åse

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Det är faktiskt pga att du sa att ni blev så lugna som jag kom att tänka på det. Bäst att kolla med en portugis först om det tänkta namnet är ok så det inte blir som med Quinta dos Burros :-)

You are always very welcome

/Annelie