Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-05-04

Uteblivna arbetare och grooming


Carlos, vår rörmokare skulle kommit idag med en grävare för att börja jobba med vårt kommunala avlopp men som vanligt dök ingen upp. Blir snart galen på alla som lovar att komma men inte dyker upp.
Mannen som skulle hjälpa oss med bygglovet lovade att komma söndag för tre veckor sedan men fortfarande ingen.
PT (telefonbolaget) har sagt flera gånger att dom ska komma och installera billigare abbonnemang för telefon, internet och TV men ingen dyker upp.
För att vara ett land i kris beter dom sig ganska underligt åt. Man tycker att dom skulle hugga på alla jobb dom kan få men av någon anledning uteblir dom. Fattar nada.

Var till hägnet och "groomade" hunden med filttoffel-lknande päls. Det mesta klippte vi inför hundpromenaden och jag tog resten idag. Hon fick sig ett välbehövligt bad eftersom jag tänkt klippa till en jämnare päls med klippmaskin. Den var inte tillräckligt laddad så den detaljen får anstå till i morgon. Vi tog ut henne på en liten promenad i solskenet för att hon skulle torka och hon fick följa med till fiket också. Det var första gången på tre! år som hon var utanför hägnet. I början var det väldigt otäckt men med lite lock och pock upptäckte hon att det var inte så farligt och svansen viftade så mycket den kunde. En underbart go tös som förhoppningsvis vi kan hitta ett hem för bara hon blir av med alla sår som kom fram under den tovade pälsen.

Gott om filt-tovor runt halsen kvar som behövdes tas bort

Lite läskigt att bli badad men ändå skönt

Glädjeskutt i rabatten

Stor dagstidning att läsa

Att bli matad med godsaker vid fikat var en hit

Den lilla valpen jag berättade om som var så sjuk hade dött tråkigt nog. Den och de andra hade antagligen Parvo.

Ett stort tack till Margareta Lillvik som skänkte en slant för hundarnas välbefinnande.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


0 kommentarer: