Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-06-21

Härlig midsommar på er alla


Det är ju midsommar idag då man enligt traditionen ska äta sill och dricka nubbe. Efter en djupdykning i kylskåpet fanns vi där en sillaburk med hela tre bitar kvar så vi fick i a f smaka på traditionen. Nubbe hade vi inte men det gick lika bra med konjak. Det gäller att vara lite innovativ för att få till det.


Kanske liten men naggande god

Eftersom det inte blev någon besiktning av elen så har Hasse och Anders hägnt tillbaka alla taklampor där dom ska vara. Skönt att slippa skenet av dessa nakna glödlamor som dessutom är vansinnigt fula.

Jag åt lunch med Brigitte, Carmen och Tina idag. Vi pratade om hur vi ska gå vidare när det gäller hägnet och vi har nu bestämt oss att försöka starta en ny egen förening, att kontakta andra hägn för att försöka få hjälp att omplacera hundar och att anmäla hägnet till myndigheterna. Cedar Centre har ju skrivit en lååång rapport som vi ska lämna tillsammans med en egen rapport. Vi har m.a.o givit upp hoppet om att någonsin få någon ordning på Fatima och gänget, nu gäller det att rädda så många hundar som möjligt. I morgon är det möte med gänget, vi får se hur det kommer avlöpa.


Vi önskar alla en härlig midsommar (om än lite sent) och en trevlig fortsättning på helgen och sommaren. Må solen lysa över er alla.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: