Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-06-30

Lustiga hus och ölreklam


Morgonen började med blåst, skönt tänkte man då för då kanske man orkat göra lite nytta. Men när solen väl kommit igång med sitt gassande försvann vinden och världen stannade upp. I alla fall vi. Några stolpar lyckades bli nedpetade i backen till vindskyddet vid olivträdet men mer än så blev det just inte.

Roligt hemmabygge på en tvåhjulstraktor med släp

Fordonet från en annan vinkel

Lunchen intog vi i Serra, en fin liten by en bit härifrån. På vägen hem åkte vi förbi världens ställe. Överallt stod det stolpar med figurer på toppen, det var portaler och all sköns grejer på tomten som var enorm. Vi trodde att det var något slags nöjesfält som gått i stöpet men det är ett helt privat ställe med synnerligen fantasifulla ägare som nu vill sälja stället.

Området var stort och överallt fanns det "totempålar"


Toppen på en av pålarna, alla var olika

Kvällen tillbringades i sällskap med Mandy, John och några till på cafét i Carril där en del öl försvann ner i våra soltorra strupar. En mycket trevlig sammankomst må jag säga.
Vi satt och pratade om myggplågan och det här med brunnar och stillastående vatten, vilket mygglaver gillar, kom upp. Har inte tänkt på att vi har ju faktiskt en stor brunn och säkert miljontals mygglarver. Så när vi kom hem på kvällskvisten kvistade jag ut med diskmedelsflaskan och droppade ner lite i brunnen. Nu är det bara att hoppas på att det eliminerar en stor del av våra icke önskade husdjur.

Trevligt gäng

Vi funderar på att sälja bilderna till Sagres, bättre reklam än så här kan de väl inte få?

Läste idag ut en ganska lustig bok som jag laddat ner från gratissajten http://manybooks.net: Gud var god och dröj. Det är en satir över hur människor reagerar då Gud kontaktar dom och säger att han ska komma på besök. Många goda skratt fick jag.


Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: