Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-06-23

Mer kärt besök


Idag kom så Paula och Timo på besök. Paula och jag var en gång i samma förening som engagerade sig i rumänska gatuhundar; Happy Tails. Tyvärr lades föreningen ner men stödet för Tamara och hennes arbete fortskrider vilket känns väldigt skönt.
Det är så roligt att träffa dom igen och få visa lite av vårt nya liv här. Det blev lite samkväm och en liten matabit på verandan innan vi alla kroknade av trötthet och kröp till kojs. Jag ska också strax krypa ner för lite skönhetssömn.

Mys på verandan

För mycket vin eller... Timo skämtar

Det var också möte för hägnet idag. Jösses vilket sammelsurium det var. Det har lagts ut bilder från hägnet på Facebook (dock ej från oss) vilket blev det stora samtalsämnet. Anklagelser hit och dit istället för att koncentrera sig på det som är viktigast, dvs hundarna i vårt hägn. Dom tycker bilden ger dålig PR vilket den också gör men tycker man att detta är ok får man ju också stå för det. Eller?

Bilden på FB det tjafsades om

I stället för att ”marknadsföra” våra hundar ägnar dom sig åt att dela vädjanden om adoption av hundar från andra hägn, nu har dom lovat att koncentrera sig på att marknadsföra våra hundar istället. Nåja, vi får se hur det går, det har lovats förr.
Stämningen var inte den mest kamratliga mot oss volontärer, dom har lite svårt att förstå att vi gör det vi gör för att förbättra situationen för hundarna, dom tycks snarare tro att vi gör allt vi kan för att stjälpa istället. Tragiskt.

Läsestund under olivträdet

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

3 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Vad tråkigt att ni blir bemötta på det sättet. Hoppas verkligen att det löser sig för era hundar, med nya
hem. Själva har vi varit på en plats med massor av husbilar och massor av hundar, en del riktigt väluppfostrade och andra som bara skällde och förde oväsen bland husbilarna.
Kram

Åse Rexius sa...

Hej
Nu har ni fått så mycket besök så nu orkar ni väl inte med mer, eller? Vi har fått besked precis att det ser ut som om pepper och annat kan vara klart för Luís tt hugga tag i på tisdag. Kanske, kanske blir det en liten påskrift av oss innan juni är till ända.
När kan vi komma på besök (om ni orkar)

Åse

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Maggan & Ingemar - Ja tänk om alla hundar vore lika väluppfostrade som våra vad lugnt det skulle vara då :-) (=Självironi)

Åse - Klart vi har ork för er. Paula och Timo åker på Torsdag morgon, ge oss bara lite tid att byta lakan så är ni hjärtans välkomna när ni kommer.
Håller tummarna att papperen blir klara i tid.

Ha det så gott och kram på er alla.

/Annelie