Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-06-08

Party, party


Det blev sent i natt, vi kom hem halvtre. Gäsp! Det är fest i dagarna fyra i grannbyn Carril. Vi åkte dit och mötte upp med Mandy, John och deras volontärer. Det var jättefint ordnat med levande musik, massor med mat och dricka. Trist bara att det var ganska kallt, 15° och småduggade emellanåt. Tidigare år har festligheterna besökts av massor med folk men pga av krisen (och kanske tv:n) kom det inte lika mycket folk. Men vi som var där hade det trevligt i alla fall. Det blev en promenad hem på morgonkröken för det var inte läge att köra bil, tur att det inte är så långt.

Hasse tar en svängom med grannen

Mums mums

Lite folk var det i alla fall

Levande musik

I dag har dagen ägnats åt det fantastiskt roliga arbetet att städa huset efter El-Brunos härjningar. De rum som är klara har fått sig en rejäl omgång och de andra har fått en mer allmän röjning. Enligt utsago ska han vara klar senast Tisdag. Hoppas verkligen det för först då kan vi begära besiktning. Så snart den är klar kan vi hänga upp våra lampor, det är så trist att ha dessa nakna glödlampor överallt.

Ett kök i kaos

Återigen en lustig detalj i regelverket. Vår badrumslampa är inte godkänd för att det inte är 2.50m i takhöjd, däremot är en naken glödlampa kopplad med sockerbitar godkänd. Knepigt, knepigt.


Lampan som är laglig, snyggt va?
Och lampan vi vill ha, men den åker upp efter inspektionen, det är trots allt en badrumslampa, IP42 klassad.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: