Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-06-15

Sand i mängder och Dog walk


Nu ska vi se hur det går att skriva, jag är bra mör i armar och händer. Har skottat sand till det som ska bli uteplats framför huset. Många skyfflar och många skottkärror blev det, har nog förflyttat runt 2m³. Vid en sökning på Google om vad sand kan väga kom jag fram till att det är runt tre ton, inte konstigt att armarna är möra och att skorna är fulla.
Vi har ju ingen sån där stampmaskin så mina små fötter fick gå fram och tillbaka med små små steg så benen har fått sig en omgång också, kanske blir dom tjusiga nu lagom till badsäsongen. Mer tramp får det bli och vattning för att sanden ska sätta sig blir det, vi får hoppas att det räcker.Det var Dog Walk idag också. Var nog lite nyfiken på hur det skulle gå då hägnet själva höll i arrangemanget. Förutom mig var det fem som dök upp. Ingen vidare succé för dom. Vi stod och väntade på att dom skulle dela ut hundar och efter tre kvart bad jag till slut om en hund och då kom de till slut igång. Det har varit en massa snack från dom att vi volontärer inte gör någonting men nu kanske dom inser att vi faktiskt gör en hel del, som att t.ex locka folk till promenaderna.
Det blev i alla fall en bra promenad och hundarna var glada så de tjöt och studsade runt. Jag tog fina bilder och har lagt ut på Facebook att dom behöver hem, nu håller vi tummarna att någon, eller ännu hellre fler nappar.

Myspys i gräset

En fantastisk lien kille som brukar skyffla dynga på lördagar och är med på alla evenemang

En liten fikapaus för att vänta in resten av gänget

Ett dopp är aldrig fel

Hasse har till slut fått ihop det sista med avloppet så nu är även toastolarna kopplade till det kommunala avloppet. Så skönt så skönt att det är klart.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

2 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Förstår att det är ont i kroppen, efter det arbetet med sanden. Själv har jag också problem med ryggvärk efter trädgårdsarbete och mattvävning. Ni verkar ha fått ordning på det mesta, el, toaletter avlopp mm. Och dessutom hinner du med hundarna, jag beundrar ert arbete.
Försök att njuta lite av sommaren också. Kram

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej Maggan, tack och lov har ryggen klarat sig. Hoppas din värk går över snabbt, du får ta det lugnt med trädgårdsarbetet och vila lite.
Kan lova att vi njuter av sommaren, det är inte arbete hela tiden som tur är.
Kram och krya på dig
/Annelie