Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-06-20

Traktorn blir ompysslad och goda nyheter


Arbetet fortskrider om än inte så fort. Det är tungt att lägga plattorna och ytan på dom är ganska ömtålig vid läggningen så det tar sin rundliga tid, men uteplatsen växer.
Dagen har Hasse och Anders ägnat åt en välbehövlig traktorvård. Även en liten traktor behöver pysslas om så den har fått ny olja, rengjord kylare, smörjd både här och där, utvecklad flygel efter dikeskörningen och lite annat smått och gott. Nu är den nästan som nu igen tack vare Anders som är så duktig på det här med att mecka.

Det blir en snygg rundning runt busken

Meckarna jobbar på

En glädjande nyhet så här på kvällningen fick vi från El-Bruno. Vi är numer 20.7 Kva certifierade, och det utan besiktning. Elbolaget litade på vår kära elektriker och vi slapp en stickprovsinspektion.  Bruno är nog mest lycklig över att han kan skicka räkningen nu när allt är fix och färdigt. Den räkningen blir förmodligen en ”glad” överraskning.

Jag har ägnat dagen åt att få huvudet friserat och städning av nedervåningen så att våra kommande gäster får det fint. Isidor som min frisör heter var väldigt arbetsam med fönen så när han var klar såg jag ut som en riktig tant, usch och ve. Det blev till att stoppa huvet i duschen och rufsa till skallen så man känner sig som vanligt igen. Bara för att man numer är tant behöver man ju inte se ut som en även om här finns en stor tillgång på städrockar så att man kan bli denna tant till fulländning.

Loffe och Rufus delar soffa

Finns det något gott till mig me´?

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

2 kommentarer:

Mats Fäldt sa...

Glad midsommar !

Sportfotograf
http://www.sportfoton.se

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Tack det samma, hoppas du slipper traditionen regn.
/Annelie