Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-07-24

Födelsedagsmiddag med vår gäst Peter


Idag fick vi en ny gäst. Peter, vår dataguru har tagit sig ner till Portugal. Han hade en datafirma vid globen och han var ständigt anlitad av oss när vi hade problem vi inte grejade eller behövde en ny dator. Det visade sig så att han fyller år idag och han ville bjuda på middag så vi for in till Tomar och inmundigade både goda och mystiska rätter. Jag beställde in Black pudding som visade sig vara en slags blodkorv med diverse slaktrester i. Något jag aldrig kommer äta igen. Peter och Hasse var däremot smarta och beställde in mer ätlig mat.

Peter och Hasse frossar

Medan vi satt där dök en familj från Lund upp och det blev lite prat med dom. I morgon är det deras sista dag och de ville ha lite tips om vad de kunde hitta på att göra och de fick lite tips. Riktigt skoj att kunna hjälpa till.

Samspråk med Lundfamiljen

Vattenhjulet vid parken by night

Vi gick också en morgonpromenad med alla fyra hundar och Trigga. Det var lite cirkus i början men efter ett tag lugnade det sig. Tack vare det har t.o.m Loffe lugnat sig och slutat jaga Trigga i hagen, nu smiter han bara in och frossar i åsnebajs. Mums mums för en hund.

Jag tillverkade en hundglass. Det är uppblött torrfoder man fryser in i lite extravatten, perfekt att ge hundarna en varm dag. Populärt var det, Rufus var glupsk och slök sin på nå´n  minut, de andra tog det lite lugnare. Nästa gång får jag göra en glass med mer vatten i större mugg till Rufus så den räcker lite längre.

Hundglass

Mums!

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

2 kommentarer:

Aura sa...

Hej Hasse o Annelie,
Till alla svenskar som vill lyssna på webb radio kan rekommenderas
Radio Lidingö, men en fin blandning av svensk och internationell musik, nytt som gammalt....
Annelie, jag skriver snart ett svar...tusen tack
Varm hälsning
Aura

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Tack för tipset Aura.
Här är radion lika trist som populärkanalerna i Sverige, samma låtar som där och de spelas om och om igen.
/Annelie