Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-07-27

Ölfestival


Just nu pågår ölfestival i stan. Den började 26:e och håller på till den 4:e augusti, som tur är bara på helgerna men det blir nog tufft ändå för Tomarensarna. Musiken börjar vid 23-tiden och brukar hålla på till framemot 4 på morgonen och kan vi höra den hemma hos oss 6 km bort kan det inte vara en höjdare för dom.

Vi kom tidigt...

Det serveras mat, lotterier och massor med öl då förstås. Man köper en mugg, liten eller stor, och då får man biljetter så man kan fylla muggen med öl. Vill man sen ha påfyllning köper man fler biljetter.
Det fanns något slags spel också, jag gick inte dit och tittade (hade bara blivit argare), de släppte ut ett marsvin som skulle gå i olika riktningar mot flaskor. Hade man satsat på den flaska marsvinet gick till vann man den. Det stod en massa människor där och det var ett hiskeligt liv på dom. Det stackars marsvinet måste varit väldigt stressat.

Vi var hungriga så det fick bli mat också, man kan ju inte bara dricka. Mandy och John beställde en hel kyckling de delade på. Hasse och jag beställde en varsin halva men det var lika mycket mat i våra portioner som i deras. Dom måste ha gjort fel för det var bra rörigt när dom skulle ge ut maten. Mätta blev vi och gott var det.

Mycket mat var det
Hasse började med liten mugg, han tyckte den var för liten så det blev en stor också

Ölhämtningsstället man gick till efter att man köpt ölbiljetterna

Vi hade bokat taxi till kl 23 så vi missade musikuppträdandet, men det gör inte så mycket för min del för jag var trött och stupade i säng. Vi alla hade ölbiljetter kvar så vi tänker gå dit på Söndag igen, man kan ju inte låta dom gå till spillo.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: