Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-08-31

Bortglömd fado


Det var tänkt att vi skulle näravara vid den ”veckliga” Lördagslunchen idag men när vi kom dit var det alldeles tomt, inte en kotte. Vi satte oss i baren och väntade ett tag ifall tiden var ändrad just idag. Efter ett tag dök några holländare upp och det visade sig att det varit Fadokväll i går och alla hade varit där så de flesta hade nog ont i håret idag, det var därför så några kom.
Tråkigt nog hade Hasse glömt bort att det skulle vara ett evenemang igår så vi missade det vilket är lite trist. Som tur är har dom Fadokvällar lite då och då så bättre tur nästa gång.
Vi har bott här mer än ett år nu och har inte lyckats gå på en enda fado, lite halvdåligt kan jag tycka men någon gång ska det ske.

Annars har det inte hänt så himla mycket mer än att jag fixat etiketter till mina tvålar och Hasse har pysslat om sina MC-kläder inför hans resa nästa helg. Det blev en ny laddning av ingefärskaka till Triggo istället för den som den Otto den rackarn stal.
Det är hiskeligt varmt igen så man orkar inte göra så himla mycket. Tack och lov är nätterna svala så man kan sova med öppna fönster utan att behöva sätta på fläkten.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få

0 kommentarer: