Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-08-02

Rubriklöst idag


Igår var jag ute och käkade med Brigitte och Tina så Hasse lovade att skriva lite till bloggen så att jag skulle kunna lägga in det när jag kom hem (han har fortfarande inte lärt sig hur man gör). Han lyckades glömma det, hur man nu kan glömma något så viktig som ett blogginlägg?

Triggo och Loffe betar sida vid sida. Loffe tänker nog, kan han så kan jag

Dagen har jag spenderat på Cedar Centre. Försöker bli kompis med åsnan Chloe vilket inte är så lätt. Då hon kom dit för sex månader sedan var hon så skygg så ingen kunde peta på henne. De tror att hon stått inomhus den största delen av sitt liv utan någon vidare mänsklig kontakt. Dom har jobbat mycket med henne så nu kan man borsta och klappa på henne så länge man inte är för närgången på benen. Konstigt nog är det okej att hovslagaren är där och pillar med hennes fötter. Hon har ännu inte lärt sig att det är mysigt att bli kliad och ompysslad. Det blir mycket energi och tid man får lägga ner för att rehabilitera henne, men trägen vinner heter det ju.

Duro som är adopterad från Rumänien hade också svårt för det där med närkontakt i början men nu är han värsta kelgrisen och kan inte få nog. Som sagt, trägen vinner.

Duro sover allt vad han kan i soffan, bästa stället i huset

Hasse var till brädgården och lyckades hitta vattenfast plyfa till brunnens tak till hyfsat pris.
Kanske taket är klart när jag kommer tillbaka från gamla fosterlandet nästa vecka

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


2 kommentarer:

Isabel R sa...

Var envis med dom fyrbenta, de flesta kan man rehabilitera sa att dom förstar att livet kan vara skönt med lite goss, även om det tar tid! ;)

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Ja det är tur att jag har tålamod när det gäller djur.
/Annelie