Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-08-09

Sugen på kurs


Det kom ett roligt paket på posten idag, det innehöll en bok och två videofilmer. Ni kan aldrig gissa om vad, men antagligen kan ni det. Det handlar såklart om åsnor. I England finns en stor organisation som heter The Donkey Sanctuary och de ägnar sig åt att rädda åsnor, inte bara i England där det finns åtta farmer utan de finns i flera länder som t.ex Indien, Spanien och Kenya. Dom startade 1969 i England där det fanns mängder med åsnor på den tiden och sen dess har de räddat mer än 13000 åsnor, ingen liten mängd precis. Med andra ord kan dom massor om åsnor och vilka är bäst att hämta information från om inte dom.


De anordnar dessutom kurser för så´na som mig och gissa att jag är sugen på att fara till England nu. Själva kurserna kostar ingenting men dom blir glada om man donerar någonting istället, det man betalar för är resan och uppehället. Resan över är inte alltför dyr och boende går säkert att hitta till rimligt pris. Tål att tänka på.

Nu har vi fått en så´n där förskräcklig värmebölja igen där man inte grejar att göra någonting dagtid och dessutom börjar det mörkna tidigare så det blir inte mycket nytta gjort. Idag var det runt 35° och i morgon har dom hotat med 40°!

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


0 kommentarer: