Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-09-17

EDP och tangenter


Wow, EDP dök upp i dag och satte upp den nya elmätaren. Nu återstår bara att få hit Bruno så han kan koppla ihop elmätare med huset. Honom kan man i alla fall lite på så det bör snart vara gjort.

Som vanligt vill Triggo va´me´

Det har varit lite krångligt att skriva eftersom jag slitit ut vissa tangenter på den bärbara datorn, de ville helt enkelt inte funka så jag har haft ett löst litet tangentbord ovanpå det ordinarie och det har varit lite krångligt.
Vi gick till vår datakille och frågade om det gick att byta tangentbord och det var inga större problem med den detaljen. Problemet var att det skulle vara ett svenskt tangentbord. Nå det gick att lösa, väntetid 10 dagar. Efter 10 dagar gick jag dit och kollade läget, nu hade väntetiden utökats till 20 dagar. Jaha, bara att vänta då. Efter 20 dagar blev det ett besök till, nä det tar ytterligare en eller två veckor. Pust!
Men så idag ringde han och jag kunde hämta datorn. Han var hygglig, bad så mycket om ursäkt för strulet och strök sin del av notan så kalaset gick ”bara” på 80€. I alla fall billigare än att köpa en ny.
Under tiden har vi skrivit på en trött reservdator som inte orkade mycket och krachade med jämna mellanrum. Så nu är lyckan total när man har en apparat som funkar som den ska.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


0 kommentarer: