Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-09-02

Notarius Publicus


Vi tog oss i kragen och gick till Notarius Publicus med våra översatta testamenten. Vi har tidigare fått info om att våra svenska testamenten ska översättas ord för ord till portugisiska för att sedan registreras hos NP. Men det gick inte. Enligt dom måste vi skriva ett nytt testamente även om det innehåller samma som de översatta testamentena, sen ska vi boka tid och ta med oss två vittnen som ska bestyrka dom hos NP. I mina ögon är det i princip det vi ville göra idag och dom kunde ju bevittnat där om dom varit lite smidiga. Men ingenting ska vara enkelt så det blir till att gå diverse omvägar för att det ska bli som vi tänkt från början.

Hos Notarius Publicus

Just nu längtar man efter lite svalare väder och regn. Temperaturen ligger runt 37° och visserligen blåser det en del men vindarna är så varma så de nästan bränns när de träffar huden. Ett jysst oväder skulle inte sitta helt fel så både vi och naturen får lite ny energi.
Visserligen är det torra vädret bra för Triggo för han behöver gå ner i vikt (han också) och vi har lagom med grönt gräs kvar för att föda honom men fortsätter det så här så torkar nog det också bort. Tur att vi har grannen som kommer med majsblast lite då och då.

Fick en förfrågan häromdagen om jag kunde tänka mig att ta hand om en liten åsnedam som är blind på ena ögat. Det är allt jag vet än så länge och väntar på mer info om henne och om det blir av. Triggo känner sig så ensam och han skulle verkligen behöva ett annat sällskap än galna hundar.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tack för tvålarna de kom igår. Jag har inte testat dem ännu, men vilken dag som helst.
Ha det gott!
Agneta

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Spännande att se om du också gillar dom, det gör du alla gånger :-)
Ha´ de´
/Annelie