Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-09-20

Ottos dag


Otto behöver socialiseras lite och dagen ägnades mer eller mindre åt det. Först tog vi med honom till Tomar där han fick ”läsa tidningen”, möta folk och fä, träffa andra hundar, simma i floden och lite allt möjligt. Han betedde sig så duktigt och var inte den vilda buse han brukar vara. Han t.o.m kopplade av då vi stannade för en fika på ett café.

Inte mycket folk på stan, men alltid något

Fikapaus

Nyfiken, vad kan det finnas där i vattnet?
Aha, små ankungar...

...fiskyngel...

...och massor med stora karpar

Skönt med ett dopp i floden i värmen

Mindre lugn var han då han fick följa med till Brigitte som jag filmade då hon tränade sin häst. Under själva träningen/filmningen höll han sig hyfsat lugn tack vara att han blev bunden vid staketet, han hade ju inget val. När vi sen gick hem till B och träffade hennes hund Jack var det värre, jag hade fullt sjå att hålla honom. Han är ju så nyfiken och full av energi, vill se och lukta på allt. En väldig skillnad att gå på landet med honom mot att gå i stan där mer händer runt omkring.
Otto och Jack for omkring som galningar, båda är unga och saknar kompisar i sin egen storlek så när dom träffas har dom så skoj.
Vi kom hem ganska sent och jag gissar att Otto kommer ta sovmorgon i morgon, han är nog väldans trött efter dagens äventyr.

Vacker vy över floden i Tomar

Träd i parken med ovanliga löv

Solnedgång vi såg från Brigittes terass

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

0 kommentarer: