Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2013-10-02

Hasse skriver


Hej det är jag Hasse som skriver.

Vi fick ett e-brev ifrån ett trevligt par som fortfarande bor i Sverige, dom skrev att dom brukar hänga med på vår blogg och en annan, dom har varit i Portugal ett flertal gånger och nu har dom börjat överväga att flytta hit för gott, ta språnget som dom beskrev det, vi känner ju ett annat par ute vid silver kusten som just har köpt en vingård där, och det verkar som om fler och fler svenskar börjar fundera på att flytta till Portugal. Och inte bara till dom vanliga turistorterna runt om i Europa där strandaffärerna mest säljer badbyxor och cykloper utan hit till centrala Portugal där man mera lever, givetvis känns det glädjande för oss om vi kan inspirera några att ta steget, och vill ni kolla lite på priser och vad som finns på marknaden rekommenderar ju vi en mäklarfirma som heter Chavetejo.

Det har varit lite slött för mig dom senaste dagarna, det är bara Annelie som ligger i med hundhjälp och hundpromenader, men det börjar för mig nästa vecka när jag ska börja renovera badrummet här uppe på övervåningen, det badrummet är ju större än det där nere så det blir en hel del att göra, men det ska bli kul att få se det när det blir klart, jag tror inte att varken Annelie eller jag har helt klart för oss hur det ska se ut, men jag är helt övertygad om att Annelie kommer att hålla er ajour med framstegen.
Något som vi där i mot sörjer lite, det är att våra närmaste engelska grannar måste åka hem till England den 7 November och kommer inte tillbaka fören någon gång i Februari, vi var med dom i går på vårt lokala cafe och drack öl i går och då berättade dom att dom skulle vara en månad i Burma också innan dom kommer och det låter ju spännande, och dom har lovat att om dom hittar wi-fi så ska dom hålla oss lite underättade, och då kommer även ni att få lite av det ovanliga resmålet.
Hasse vid knapparna. 

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


2 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Det låter spännande med ett resmål som Burma. Ja jobb finns det alltid på äldre hus. Badrummen är klara här, men vi har garageport, tak-byte och grunden ska putsas om och målas, men jag tror vi ska ta lite hjälp från kunniga på de sakerna. Sen ska inte gamla gubbar upp och klättra på taket :)Ser fram emot att snart få åka iväg söder ut. Kul att så många svenskar är intresserade av att flytta på sig, det vill däremot inte jag, ni har alldeles för varmt på sommaren :)

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

HeeHee, jo visst är det lite väl varmt här ibland på sommaren, och jo Burma är nog väldigt spännande, nu har visserligen det här paret varit runt i sydostasien flera gånger tidigare som dom är ganska vana, till historien hör att dom är helt vanliga med normala inkomster och har ett hus i Grekland också, inte så stort men med havsutsikt. Jo det verkar vara fler och fler som vill bo i Portugal, och du har helt rätt äldre män ska inte jobba i onödan, där håller jag helt med dig.
Hasse