Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2014-05-04

Volontärarbete


Det har inte varit mycket volontärarbete på sista tiden, har helt enkelt inte orkat. Det har varit en jobbig sommar, höst och vinter rent privat och tillsammans med allt elände man får vara med om då det gäller volontärarbete har gjort att energin tog slut. Det är så mycket tråkigheter man får se och någonstans tog det helt enkelt stop. Visserligen har jag varit en del på Their Voice (hästar och åsnor) men jag är lite besviken på dom. Starka misstankar finns att det är en buissines och inte välgörenhet. Jag har dåligt samvete att jag inte gör mer nu men någonstans får jag ändå trösta mig med att jag åtminstone varit med och påverkat så att en del djur fått det bättre, inte minst lilla Rufus och Vilda.


Fick ett meddelande på FB av en av de som var med och volonterade I Tomar, hon hade varit där med foder och hon sa att det var mycket bättre nu. Inte lika smutsigt, färre hundar och rent allmänt mycket fräschare. Det gjorde mig glad och jag tar faktiskt åt mig äran där, hade jag inte varit där och härjat hade Fatima fortsatt som hon alltid gjort och det hade fortsatt vara ett koncentrationsläger för hundar och hon hade kunnat fortsätta sko sig.
"You will allways be a pain in the ass for Fatima, she will never forget you" som hon sa och det är inget jag är ledsen för.

Det vackra vädret fortsatte idag. Det var svårt att tro i morse när termometern visade på 5 grade, enorma kontraster. Redan klockan nio var det så varmt så man gick i bara linne. Åse och jag for till den största marknaden som finns häromkring, där införskaffades sandaler. Hitintills har jag hasat runt i mina luddiga tofflor men det börjar bli lite väl varmt för sådana nu.

Lite lunch, en bifana, blev det på marknaden

Otto bushund åt ju upp mina progressiva glasögon så jag beställde nya och dessa blev klara idag. Det ska bli skönt att ha dom i skolan, nu får man ju ta av dom för att kunna läsa i boken och sätta på sig dom för att kunna se svarta tavlan, ett evigt av och på.


Skriv gärna en kommentar, alltid roligt att få


2 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Förstår att du haft en jobbig tid. Nu är du betydligt bättre ser jag och det är bra. Se nu till att sköta om dig och ta inte på dig för mycket, du har ett gott hjärta.
Kram

Annelie i Caldas da Rainha, Portugal sa...

Tack, jag "jobbar hårt" på att ta det lugnt och försöker bara göra sånt som inte suger musten ur en.
Ha det så gott och kram på er