Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2014-07-28

En perfekt söndag


Brigitte och hennes partner Julio kom från Tomar och hälsade på. Jättekul, vi har inte setts på ett halvår så det blev stora kramen då de kom. Efter en husesyn packade vi in oss tillsammans med hundar i bilen och for till Tina där vi åt en salladslunch jag gjort och tagit med. Efter det blev det en härlig promenad på stranden bort till en båtklubb där vi intog kaffe på maten. Det var varmt och skönt och det var mycket folk på stranden så vi fick gå en bit innan vi kunde släppa lös hundarna men ingen av dom var hågad att kuta som de brukar pga värmen.

Duro gick i vattenbrynet och svalkade fötterna som en gammal herre.


Vi låg och dåsade ett tag på stranden men det blev ganska kyligt så till slut gick vi tillbaka hem till Tina där vi böt om för att gå vidare till en restaurang för inmundigande av ganska sen middag. Och som vanligt blev vi sista gästerna och personalen kom med notan som en snygg vink att vi borde gå därifrån.

Vovvarna låg också och slöade på stranden

Solflickor njuter

Julio försökte lära Tinas hund Milou att simma


Klockan är mitt i natten och stackars B och J måste köra hela vägen tillbaka till Tomar. Jag erbjöd dom att stanna kvar men B ville hem till sina hästar så efter stora avskedskramen och lften att vi snart skulle ses igen for dom hem. Det har varit en lång dag och nu ligger hundarna utspridda helt utslagna och så kommer jag också att vara snart.

Milou försökte leka med en död sjöstjärna, men den hade vassa piggar så hon gav snart upp

Vindsurfare kämpade för att komma någon vart, dock ingen av oss

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få


0 kommentarer: