Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-08-10

Äntligen början på köket


Startskottet för nya köket har gått. Igår var vi iväg till han som ska fixa köksinredningen och slipade lite detaljer. Bl.a vill jag att skåpen ska gå ända upp till taket så man slipper alla kladdiga kletiga skåptoppar. Rui som ska fixa golvet och ta bort kåpan har lite svårt att få ändan ur vagnen så kökskillen ringde honom och då blev det fart. Idag dök han upp och började med att riva kupan och den konstiga klacken på golvet. Nu hoppas vi bara på att dom fortsätter på Måndag och i så fall har vi snart ett kök. I helgen ska vi måla taket och väggarna så det är fixt och färdigt när dom kommer med skåpen.


Kupa och konstig klack på golvet, förstår inte riktigt varför dom gjort så

Borta!

Och tur hade jag med datorn. Det var nå´n grej till grafikkortet som skakat loss så det var enkelt fixat och nu är datorn rengjord också, vilket förmodligen behövdes för mycket damm samlas i dom rackarna.

Grannen har en så fin växt utanför sitt hus. Vill ha....

2 kommentarer:

Farsan sa...

Det är så kul att följa er på "bloggen", men ännu "kuligare" att komma och förhoppningsvis se färdigt kök "in live". Här har sommaren kommit tillbaka i ett par dagar. Carpe Diem Farsan med övrig familj.

Annelie Föll och Hans Alin sa...

Vi hoppas att köket är klart till dess. Pronto pronto sa kökskillen när vi var där. Hoppas att det betyder det vi tror :-)
Skönt att ni får lite sol och värme, hoppas att det varar ett tag nu.
Kram från oss