Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-09-14

Passet klart och Ikea igen


Idag var det dags att hämta Hasses nya pass så vi for till Lissabon och ambassaden. Allt gick som smort, vi kom fram utan att köra fel en enda gång! När vi ändå var i Lissabon blev det en tur till Harley Davidson och därefter till Ikea för att komplettera våra förvaringsmöjligheter.
Söderöver har man ingen hall så som man har i Sverige så vi behöver diverse ytterklädesförvaring. Hem kom vi bl.a med Hemnes skoskåp. Har ni någonsin försökt montera ett dylikt? När jag packade upp paketen var där rena pusslet med ett otal småbitar. Oftast är det ingen konst att montera en Ikeamöbel men denna gång fick verkligen hjärncellerna arbeta.

Pusslet Hemnes

Att fara till Lissabon och Ikea är mer eller mindre en heldagsutflykt. Det tar mer tid än man tror, speciellt när man alltid lyckas ta fel avfart på motorvägen. Första gången vi var dit lyckades vi ta oss hem utan en enda felkörning, men sen dess har vi varit vilse varenda gång. Fattar inte hur sjutton det går till.

Bara ett måste för Harley-Hasse

Här i Portugal är man inte rädd förr att måla husen i klara färger. På vägen till Lissabon åker man förbi detta hus som har en sååå läcker färg. Det riktigt lyser upp och man blir glad när man ser det.0 kommentarer: