Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-10-14

Bortskämda...


...har vi blivit, och det ordentligt. Med temperaturer runt 30° så är dagens 14° riktig kallt! Dessutom blåser det ordentligt så det spär på känslan ordentligt. Fram har både fleecetröja och strumpor kommit. Det är ganska ok utomhus för där rör man sig mer medan det inomhus känns råare och kyligare än så. Hoppas röris dyker upp nästa helg som utlovat för att installera värmepumpen och elementen.
Hasse har varit duktig och jobbat på i undervåningen med att spackla väggar och tak, han har till och med varit så ambitiös att han spacklat hela kupan över den öppna spisen för att den ska bli så slät som möjligt och lätt att hålla ren.



Jag har mest bara slöat, man kan väl kalla det att ladda upp inför morgondagen då det är dags för mina sysslor, dvs måla tak och väggar.


4 kommentarer:

Marninger sa...

5 grader jämnt på termometern i morse. Även det kan kännas uppfriskande och skönt t.ex. under en hundpromenad så är det inomhus som om väggarna suger värmen ur kroppen på en.

Anna o Jan - Man ser floden sa...

Vi beundrar verkligen ert flit och företagsamhet.

Hoppas röris kommer, så ni slipper frysa. Vi hade också kallt ute i morse. Det blev frukost på glasverandan. I går eftermiddag var det dock 23 grader ute i skuggan.
/Anna

Märit i Mariehem sa...

Vad duktiga ni är, som jobbar på med renoveringen, även när det är 30° varmt.
Det måste nästan kännas skönt när det blir litet svalare, även om det förstås är litet för svalt med 14° - speciellt om det är inomhus!

Idag har vi svalt både ute och inne. Ute strömmar dessutom regnet ner.
När vädret slår om tar det någon dag för värmen att hinna med, så man får plocka fram en tröja.

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Hej Marninger och passar på att svara till dig Märit samtidigt eftersom ämnet är lite likartat,jo fortfarande är ju dagtemperaturerna ganska behagliga men som ni säger när det sjunker ner till cirka 13 inne då blir det tråkigt, men vi hoppas ju på att vi kan få igång ett eller ett par element redan till efter helgen som kommer, vi får se, men hoppet lever.

Hej Anna, vi Hasse och Annelie känner oss nog inte särskilt arbetsamma när vi tänker på att ni faktiskt har byggt hela ert hus och en hel väg till huset.
Nej vi har nog inte jobbat ihjäl oss.
/ Hasse