Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-10-31

Riktig språkskola och besök


Äntligen har vi börjat en riktig språkskola. Riktigt skoj, det känns som om vi kommer att komma någon vart nu. Läraren är väldigt lugn och pedagogisk, inte som den förra som var ganska fladdrig och gärna kom in på avvikande saker så man fick styra henne rätt. Det blir ganska komprimerat med 3 timmar på tisdag em och 3 timmar på onsdag morgon. Mellan lektionerna hinner man inte plugga särskilt mycket så det vill till att man gör det resten av veckan.

Efter skolan for vi hem och rastade hundar för att sedan fara till Lissabon och hämta upp Marie-Louise och David, då ringde Anders som vi väntade först i morgon och sa: Nu är jag bara 14 mil bort. Alltså fick Hasse åka till Lissabon och jag stanna hemma för att ta emot Anders och se till att han också kan sova någonstans, dvs bädda en säng till. Allt på en gång så det blev lite kaosartat.

När alla väl kommit fram var det lite sent för matlagningsstök så vi packade in oss i bilen och gick på restaurang, betydligt enklare.

Nu är det sent och alla trötta

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.

4 kommentarer:

Maggan och Ingemar sa...

Så kul att få besök hemifrån. Ja här är det inte så dyrt att gå på restaurang, som det är hemma. Måste vara kul att lära sig språket, känner också att det kan vara lite svårt när man är på landsbygden, i städerna kan de flesta engelska och då funkar det ju.
Ha det gott.

Märit i Mariehem sa...

Trevligt med besök hemifrån!

Det låter fint att ni är nöjda med er lärare nu! Hoppas att ni kommer att tuffa fram bra i språket om ett tag!

farsan & morsan sa...

ja, det är inte så dumt att kunna kommunicera med sina grannar. Hoppas det inte blir för kallt för era gäster. Hälsa David från mig om han kommer ihåg mig. Ni måste berätta hur det har gått med rör bitarna som jag skickade. Kramar från farsan o morsan

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Svar till alla

Efter de sista lektionerna lyckas vi faktiskt kommunicera lite mer. Det går framåt :-)

Än har inte gästerna frysit så hårt, dom har fått element på sina rum och vädret är så snällt så.

Kram på er alla
/Annelie