Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-10-16

Värme och frånvarande lastbilsköpare


Idag har det varit riktigt varmt och gott ute dock molnigt. Inne är det tämligen kyligt och för att få till lite bättre innetemperatur öppnades dörrar och fönster för att släppa in den goa värmen, det fungerar bra på nedervåningen men på något vis hittar den varma luften inte in på övervåningen, ligger den för högt upp kanske? Som tur är har vi all sköns prylar med oss så nu har vi letat fram en stycke värmefläkt som får gå på halvfart en stund på kvällningen och just nu är det riktigt drägligt.Det var meningen att vi skulle varit i Ferreira do Zezere på vår andra skola och lyssnat på den avancerade kursen i Portugisiska men vi hoppade över den för att killen som köpt lastbilen skulle komma och hämta den. Han dök inte upp trots att han lämnat pengar och visste att vi skulle till ordinarie skolan på eftermiddagen. Nu är klockan snart mitt i natten och ingen köpare har dykt upp än. Kanske han dyker upp i morgon.

Nu har nedre köket fått vitt och fint tak och väggarna har blivit vaniljglass-gula. En vända till med rollern behövs sen är det dags att beställa inredning. Vi kan inte bestämma oss (som vanligt) om spiskuporna ska vara i samma vaniljfärg eller om dom ska vara avvikande. Det blir till att avvakta tills skåpen är på plats, då kan man känna vad som blir bra. Det vore ju synd om vi valde en färg som krockar med inredningen.

Jättefin blomma...

... synd bara att det blir så taggiga "frukter"

Vilken stam på olivträdet!2 kommentarer:

Anna o Jan - Man ser floden sa...

Annelie, jag tror det är en spikklubba. OBS! Den är mycket giftig.
/Anna

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Tack för det! Vi hade gärna haft växten på tomten om det inte varit för dom taggiga bollarna, och det var ju tur det. Som sagt, man lär sig nå´t nytt varje dag. Tur att ni finns :-)
/Annelie