Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-12-31

Gott Nytt År!Här är det ungefär 7° och regnigt, lite ovant med sån´t väder en nyårsafton. Men vi klagar inte.
Något som är himla skönt här att det inte smäller i tid och otid. Det är först idag vi hört dom första smällarna, eller rättare sagt bomber och det bara två gånger än så länge. Extra skönt då Duro är paniskt rädd för allt som smäller.
I Enskede satt vi i källaren med täckta fönster och radion på. Han ville inte gå ut på korta rastningsrundor under 2-3 veckor, vi fick släpa med honom.
Vi har bara sett raketliknande saker i kinesbutikerna, och det i mycket begränsad mängd. Lite skillnad mot Sverige där det säljs i varje gathörn och det börjar smällas flera veckor före jul och håller på till långt in i Januari. Vi, och framför allt Duro är så nöjda.

Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


6 kommentarer:

Aake_GBG sa...

Gott Nytt År

Trevlig hemsida!

MVH / Åke

Anonym sa...

God fortsättning på nya året mina vänner.
Kram Marie-Louise i ett slaskigt Srockholm

Maggan och Ingemar sa...

En God Fortsättning på 2013 önskar vi er. Här är nu gröna gräsmattor och plusgrader.

Åse Rexius sa...

Hej
Gud så skönt med få smällare och raketer. Här smälls det i flera veckor. Herman vår gamling är så rädd så han hellre bajsar inne än går ut .Något han aldrig skulle ens kunna tänka sig annars, inte ens när han är sjuk.
Gott Nytt år till er alla fem.

Åse

Anonym sa...

Hej och Gott Nytt År! Pratade med våra grannar i Grilo Baiao i natt, samma väder där som här på Västkusten! Vi åker ned nu i januari för att se hur det går med arbetena med vårt hus. Golven ska vara klara nytt avlopp grävs. Gjorde detaljritningar på golv, planlösningar, el, gas och VA under hösten och våra goda vänner och numera även grannar har sett till arbetena var dag o skickat bilder. Men hur det är så vet vi ju att vi svenskar bygger lite annorlunda än Portugiserna... Solen har strålat över havet hela dagen och jag tror det förebådar ett strålande 2013!!!! Hls Ulla

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Åke - Tack, kul du tycker om sidan och God fortsättning på det nya året

Marie-Louise - God fortsättning! Se det från den ljusa sidan, slipper skotta :-)

Maggan o Ingemar - God fortsättning till er också. Skönt att slippa pulsa i sön :-)

Åse - Vi lider med Herman, han får komma och hälsa på oss nästa gång det är dags :-) God fortsättning och må det inte bli mer smällande!

Ulla - Hoppas det har gått som ni hoppas med huset. Alltid lite läskigt när man själv inte kan övervaka. Vi håller tummarna att solen har rätt om 2013. God fortsättning!

/Annelie