Boka ditt semesterboende i Tomar här
Välkommen till B&B Quinta dos Aromas med självhushåll.

Translate

Vädret i Caldas

Vädret Caldas da Rainha

Använder Blogger.
2012-12-06

Kloka ord inför julen


Det kom en bild med text i mailen idag med kloka ord. Visserligen kom den lite för sent för dagen har ägnats åt städning, dock ej julstädning.


Med tre hundar som hårar duktigt och därtill regnväder ser huset ut som en smärre katastrof med jämna mellanrum. Lägger man så till att en av hundarna är valp kan man nog säga att huset liknar en större katastrof. Otto har vuxit ikapp Duro och har kommit på att när man står på bakbenen når man upp på köksbänkar och kan riva ner saker och ting, och dessutom är det fantastiskt roligt att bita och riva sönder saker, helst då papper av olika slag. Häromdagen lyckades jag i sista sekund rädda viktiga papper från Försäkringskassan. Tur ska man ha ibland.
Så med jämna mellanrum måste man därför "sanera" vilket inte är särskilt kul medan man håller på, men desto trevligare när det är klart. I bästa fall håller det sig fint en eller två dagar innan det börjar förfalla igen, snabbare går det nog nu för regnet har åter satt i gång att blöta ner vår omgivning.

Julstädningen lär vi strunta i, det får nog räcka med de återkommande standardstädningarna. Med andra ord kommer vi avnjuta en chokladbit och ett glas vin då den dagen infinner sig :-)

Så här tillbringar hundarna gärna mattes städdagar

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Bäraren av ( städ )viruset skall tydligen vara dammråttan.
Ett litet moment 22 har vi nog här?

MVH / Åke

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Haha, huvudet på spiken! Frågan är vilket virus som är värst?

/Annelie

Anonym sa...

Otto har fullt upp med påhitt.Jag fick ett tips av en valp; man går in på toaletten och tar tag i en flik av toapappret, sen rusar man därifrån runt hela huset. Det är jätteskoj, prova!
Vov vov, från Robi

Annelie och Hans i Tomar, Portugal sa...

Spännande läsning, jag ska absolut prova det så snart dom sätter upp en toarullehållare här.

Vov vov på dig med
/Otto